Élelmiszeripari kenőanyagok

Lubriplate élelmiszeripari kenőanyagok -  felelősségteljesen!


Az élelmiszeripari kenőanyagoknak (Food Grade Lubricant) a kenőanyagokra vonatkozó alapvető követelményeken kívül egyéb követelményeknek is eleget kell tenniük!
Egy kenőanyag élelmiszerekkel történő, technikailag elkerülhetetlen érintkezése esetén csak akkor feltételezhetjük, hogy a kenőanyag nem jelent egészségügyi kockázatot a fogyasztókra nézve, ha élelmiszerjogi és egészségügyi szempontból kifogástalan, semleges ízű és illatú, és nemzetközi engedéllyel rendelkezik. 

Az élelmiszeripari kenőanyagok funkciói világosan meg vannak határozva. Elsődlegesen arra szolgálnak, hogy a gépek és berendezések zökkenőmentes működését biztosítsák. A megfelelő kenőanyagok kiválasztásával csökkenthető a súrlódás és a kopás, ami zavarmentes és biztos gyártást garantál. 

Az USA-ban 150 éve gyártják és forgalmazzák a Lubriplate kenőanyagokat.

A vállalat székhelye Newark-ban (New Jersey-ben) található.

A T-OIL 2000 Kft. azért döntött a Lubriplate-tel való partnerség mellett, mert erős alapokon nyugvó családi vállalkozásról van szó, a Lubriplate márkát nagyon jól ismerik az élelmiszeriparban, a széles termékportfóliójából pedig a vezető gyártók választanak az italgyártásban és az élelmiszeriparban.

Élelmiszeripari kenőanyagainkról részletesen tájékozódhat dedikált weboldalunkon:

www.lubriplate.hu